Over Ons

Brussels Bun

Brussels Bun is een take-away concept maar dan in een modern jasje. In de gezellige zaak loop je zoals we gewend zijn van take-away met je dienblad langs het eten. Pak de broodjes en het drinken wat je wilt, en reken aan het einde af. Meteen meenemen of peuzel het gewoon meteen op. Er zijn een paar tafeltjes en goede Wifi. Bij Brussels Bun is keuze uit diverse lekkere broodjes. Kies voor een stevig stokbroodje of het Brusselse pistolet. Ze zijn belegd met bijvoorbeeld tonijnsalade, ossenworst, mozzarella en tomaat of de Brusselse gehaktbal. Alles vers, en de broodjes zijn niet karig belegd. Er is elke week ook een broodje van de week. De belegde broodjes zijn verkrijgbaar vanaf 2 euro. Naast broodjes zijn er heerlijke smoothies. De smaken wisselen per dag. Dit, gebaseerd op seizoen, kwaliteit en smaak. Deze kosten 2,50 per stuk. Ook verkopen wij verse Belgische wafels met Nutella, of aardbeien of slagroom of andere toppings. En natuurlijk is er koffie (de eigen Brussels Bun blend), thee en fris. Voor 11.00 uur betaal je voor je koffie slechts 1 euro. Tot gauw bij Brussels Bun!

Ons Menu

Bekijk onze klant-reviews

Welke verliefd zijn op onze snelle service

Bij Brussels Bun kun je heerlijke broodjes vinden die vers gemaakt worden. Daarnaast is er altijd tot 11:00 kwaliteit koffie voor een euro. Echt een aanrader!

De bediening ging heel vlot en in een leuk kader. Je kon kiezen om het enkel af te halen of ter plaatse op te eten. Het ligt niet in Brussel maar smaakte zeker even goed.

Very nice and delicious sandwitches. Not to expensive and healthy to. Would recommend to everybody. Service was really quick on an saturday. All in all a 9/10.

Stopped in. Inexpensive, fresh and friendly. Highly recommended. Fast casual is the way to go. We had tuna and chicken curry salad sandwiches. Bread right out of oven. Yum.